evenementen

Webinar: Is jouw bedrijf klaar voor de nieuwe generatie ERP kopers?

Als je heel eerlijk bent – reageren de prospects die vandaag bij jouw onderneming aankloppen nog net zoals 5 jaar geleden? Staan hun IT budgetten onder toenemende druk? Verwachten zij van jou steeds meer voor steeds minder? En dan nog sneller geleverd ook? En stel ook jij vast dat jouw huidige prospects veel meer weten over jouw bedrijf, jouw oplossing en die van de concurrentie dan voorheen?


Het beluisteren van deze recording duurt 49,4 minuten

Het koopgedrag van ERP prospects verandert momenteel in een razend tempo! Dat is hoogstwaarschijnlijk niet nieuw. Maar als jullie op de traditionele manier blijven marketen en verkopen zetten jullie jezelf buitenspel!

Daar komt nog bij dat er tal van nieuwe concurrenten aan de poorten van jouw markten rammelen. Met moderne oplossingen, met aantrekkelijke prijsmodellen en met vaak geweldige marketing proberen zij jouw bestaande klanten en jouw prospects te verleiden.

QBS group wil graag dat jouw onderneming óók in de toekomst met Microsoft Dynamics NAV succesvol is. Om die reden bieden wij jou het zogenaamde R2R RAMP programma aan. Dit speciaal voor Microsoft Dynamics partners ontwikkelde trainingsprogramma helpt jouw bedrijf zich op dit nieuwe koopgedrag voor te bereiden. De nieuwe aanbieders voor te blijven. En de slag om de nieuwe generatie ERP kopers te winnen! Wereldwijd namen al meer dan 250 Dynamics NAV partners aan dit trainingsprogramma deel. Kijk hier voor meer details: Road to Repeatability RAMP

Ons gecertificeerde zusterbedrijf Partner Master Class heeft in de afgelopen 2 jaar meer dan 100 (!) Dynamics NAV partners in 10 verschillende landen in West-Europa in dit RAMP programma getraind. Daardoor is Partner Master Class als geen ander in staat om internationale ontwikkelingen en de diverse best practices met jou te delen. De overall partner feedback op deze trainingen bereikt dan ook voortdurend de hoogste scores! Veel gecertificeerde partners zijn inmiddels succesvol in het optimaliseren van hun aanbod, het verbeteren van hun marketing en het behalen van meer projecten met ongeveer hetzelfde team.

 


Teaser workshop

Wil je liever eerst ‘proeven’ aan dit programma. En vaststellen of deze trainingen voor jouw onderneming geschikt zijn? 

Op dinsdag 8 september aanstaande leveren wij in ons kantoor in Leusden namelijk een zogenaamde ‘teaser workshop’. Aanvang 09:30 – einde 17:00 uur. 

In deze dag geven wij een heldere overview van de voornaamste trends in de ERP markt. Wij kijken naar het veranderde koopgedrag van moderne prospects. En zoomen in op de praktische betekenis voor de strategie van een NAV partner. En de praktische betekenis van dit alles op de domeinen Marketing, Sales en Delivery. Na deze workshop ben je uitstekend in staat te beslissen of deelname aan het trainingsprogramma voor jouw onderneming een verstandige zet is. 

Programma:

  • De huidige uitdagingen voor ERP aanbieders/partners op een rij
  • Verander of Verdwijn - waarom u zich moet aanpassen om te kunnen overleven
  • De enorme impact van ‘het nieuwe koopgedrag‘ op software aanbieders
  • Marketing is the new sales – maar wat betekent dat nou precies voor u?
  • Uw verkoop moet zowel effectiever als goedkoper – the new sales motion
  • Sneller en goedkoper leveren – hoe pakt u dit aan?
  • Churn Management – wat u moet doen (en laten) om uw subscription klanten langdurig te binden…
  • Het einde van ‘stand-alone’ ERP en CRM systemen – kies het juiste platform!
  • Hoe pakt u dit veranderproces het beste aan?  
  • En zo kunnen wij u in deze transformatie ondersteunen!


Stuur een email naar training@qbsgroup.com.

Partner Master Class