Nieuws

Unieke actie: Give me cloud campaign

Met trots introduceert QBS group: QBS Hosting. QBS Hosting is een doe-het-zelf-oplossing voor in de cloud. Hierbij kunt u kiezen uit een selectie van standaard vooraf geconfigureerde virtuele servers. Uniek aan QBS Hosting is dat deze de mogelijkheid biedt om 3rd party software te installeren. Bovendien biedt QBS Hosting het hoogste niveau van service tegen een zeer interessante prijs.

Om QBS Hosting en in het bijzonder Dynamics NAV 2013R2 en NAV 2015 in de cloud te ervaren is er nu de zeer aantrekkelijk Give me cloud campaign.

3 maanden GRATIS Dynamics NAV in de cloud voor één gebruiker.

Als partner kunt u nu uw potentiële klanten laten ervaren hoe het is om te werken met een Dynamics NAV 2013 R2 / NAV 2015 oplossing in de cloud. En klanten die overwegen te upgraden naar een nieuwe versie van NAV kunnen dit nu eenvoudig en snel zelf testen en ervaren. Om gebruik te maken van deze bijzondere actie hoeft er nog geen hosting contract ondertekend te worden.

De actie "Give Me Cloud Campaign" is geldig voor alle aanmeldingen tot 24 december 2014 en is alleen voor QBS partners. Meer weten klik dan hier of neem contact op met uw Partner Accountmanager.

Bent u nog geen QBS partner, maar wilt u toch profiteren van deze actie, neem dan contact op met QBS group via telefoonnummer: 088 76 60 500 of via ons contactformulier.