Nieuws

Microsoft en QBS group sluiten Master VAR overeenkomst

In navolging op de in 2011 in de USA ingezette strategie voor het versterken van haar marktpositie in het volume segment (MKB), hebben Microsoft en Quattro Business Solutions een Master VAR overeenkomst gesloten voor de distributie van Microsoft Dynamics in West-Europa.

Quattro Business Solutions (QBS group) zal de huidige unmanaged en telemanaged Dynamics partners van Microsoft gaan ondersteunen met diensten op het gebied van marketing, lead generatie, sales support, partner & customer care, consultancy, training en coaching.

Microsoft is overtuigd van de toegevoegde waarde die Quattro Business Solutions als Master VAR gaat leveren aan het Dynamics partnerkanaal. Partners die kiezen voor de samenwerking met Quattro Business Solutions worden ondersteund met dienstverlening op gebieden als marketing, support, consultancy en training. Hierdoor zullen de partners hun markt- en klantgerichtheid verder kunnen verbeteren, meer omzet en een hogere winstgevendheid kunnen realiseren”, aldus Peter-Robin Mijderwijk, GM Microsoft Dynamics Western Europe bij Microsoft.

QBS group zal zich in eerste instantie richten op de partners in Nederland, België en Denemarken. Medio maart is in samenwerking met Microsoft een presentatie gegeven aan de Nederlandse partners, waarbij het management team van QBS group zich heeft voorgesteld en haar plannen gepresenteerd. In de komende maanden volgen roadshows in België en Denemarken.

Wij zijn trots op de samenwerking met Microsoft en zijn ervan overtuigd dat onze kennis en ervaring een goede basis zijn om het Dynamics partnerkanaal te versterken”, aldus Joop van Voorthuijsen, CEO van Quattro Business Solutions.

In Nederland hebben de eerste partners zich ondertussen aangesloten bij QBS group.

Partners van het eerste uur zijn Uw Dynamics Partner in Tilburg, Adfocom Software in Alphen aan den Rijn, Agiliq in Sneek, Condor Solutions in Veenendaal, Qwinsoft in Roermond, Mercash in Hoorn, EQ Consulting Group in Amersfoort, Indigo Solutions in Barendrecht en Verito Informatisering in Apeldoorn.