Nieuws

QBS group en OneBizz op WPC 2015

Partners van QBS group and OneBizz zijn de best geïnformeerde Microsoft partners!

QBS group en OneBizz nemen dit jaar met een internationaal team van 7 personen deel aan de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC). WPC is het voornaamste jaarlijks terugkerende evenement voor de Microsoft partner community. Dit jaar worden in het zonnige Orlando (Florida) ruim 15.000 partners uit meer dan 100 landen van over de gehele wereld verwacht.

Voor QBS group en OneBizz dient deelname aan dit evenement meerdere doelen. Natuurlijk het bijwonen van de nodige informatie sessies, teneinde goed te begrijpen wat de impact is (voor onze partners) van de strategische en praktische bewegingen die Microsoft in haar net gestarte nieuwe boekjaar FY16 gaat maken. Daarnaast staan onze agenda’s bol van meetings en besprekingen met management van het Microsoft hoofdkantoor en met individuele Microsoft landen organisaties, die veel interesse hebben in onze QBS diensten en/of ons OneBizz aanbod.


Graag laten wij onze QBS partners delen in de belangrijke kennis die wij op WPC vergaren. Ook dit jaar verschijnt weer een WPC Business Report, dat wij al weer voor het twaalfde opeenvolgende jaar speciaal voor Microsoft Dynamics Partners schrijven. Partners van QBS group ontvangen dit unieke rapport (waarde €495) als onderdeel van hun QBS partnership. Voor wat de planning betreft - wij verwachten dit rapport in de tweede helft van augustus toe te kunnen sturen.

WPC Report 2015