Nieuws

QBS group partners zijn de best geïnformeerde Microsoft partners!

Van 13 tot en met 17 juli aanstaande vindt in Washington de Wereldwijde Partner Conferentie plaats. WPC is met afstand het grootste en belangrijkste partner evenement dat Microsoft jaarlijks organiseert. Microsoft verwacht dit jaar ruim 15.000 bezoekers uit meer dan 150 landen.

Ons zusterbedrijf Partner Master Class schrijft al sinds 2004 elk jaar een business verslag van dit evenement voor Dynamics partners. Dit verslag wordt door vooraanstaande partners over de hele wereld aangeschaft. Dit jaar is het elfde (!) opeenvolgende jaar dat Guus Krabbenborg voor dit verslag tekent.

QBS group partners zijn de best geïnformeerde Microsoft partners.

Als onderdeel van het lidmaatschap wordt dit verslag aan QBS partners ter beschikking gesteld. Het WPC verslag is een uiterst waardevol document om de strategieën van Microsoft te kunnen begrijpen en daarop te anticiperen. Veel van onze partners gebruiken het document als toetssteen voor hun eigen strategie. Zijn wij als organisatie nog steeds op de goede weg? Op welke nieuwe ontwikkelingen moeten wij inspelen? Wat betekent dat voor de kennis en ervaring van de medewerkers in mijn bedrijf? Op deze vragen kan dit verslag antwoord geven.

Nieuwsgierig?

Wilt u alvast een voorproefje op het nieuwe WPC verslag. Download hier (Ga naar Business, Strategy, WPC verslag) de 2013 editie van ons WPC verslag.

Verslag -WPC-2014-Engels -cover -279x 300