Nieuws

QBS group start samenwerking met Slimstock

Op 5 december tekenden Quattro Business Solutions (QBS group), Master VAR voor Microsoft Dynamics en Slimstock voor een nieuwe samenwerking. “Bedrijven die aan voorraadmanagement doen, merken in de praktijk dat hun ERP systeem hen hierbij niet optimaal ondersteunt. De combinatie Microsoft Dynamics NAV + Slim4 is een softwarepakket waar bedrijven in de huidige markt niet omheen kunnen,” aldus Herman van Leeuwen, bij QBS group verantwoordelijk voor Innovatie. “Voorraadbeheer is een tak waar veel rendement te behalen valt. Door het Microsoft-ERP systeem aan te vullen met Slim4, zijn Microsoft Dynamics NAV gebruikers in staat om hun voorraad op efficiënte wijze te optimaliseren.”

Concurrentie voor blijven

Bij QBS group zijn inmiddels zo’n 60 Microsoft Dynamics Partners uit 5 landen aangesloten. De organisatie is daarmee een ideale samenwerkingspartner voor Slimstock. Ronald de Bakker, bij QBS group verantwoordelijk voor Marketing, ziet uit naar de samenwerking: “Door onze partners en daarmee hun klanten te informeren over de kansen die de integratie van Microsoft Dynamics NAV met Slim4 ze biedt, helpen we ze de concurrentie een stap voor te zijn. Met een solide ERP-systeem als basis is een add-on als Slim4 een uitgelezen mogelijkheid om te excelleren en dus overeind te blijven.”

Behaalde successen

Slimstock klanten als Coulisse, Kwik-Fit, Delinuts, Heras en Wildkamp hebben al goede resultaten geboekt door Slim4 te integreren met Dynamics NAV. Zo wordt er bij Coulisse dankzij Slim4 40 procent meer omzet gegenereerd met hetzelfde personeel, in dezelfde tijd en zonder extra kapitaalbeslag. Wildkamp slaagde erin om met behulp van Slim4 de servicegraad te verhogen van 96 tot 98,5 procent, terwijl de voorraad met 15 procent daalde. “We werken dankzij Slim4 efficiënter en houden dus meer tijd over voor de klant. Doordat daarnaast de beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid steeds meer toenemen, maken we grote stappen op het gebied van klanttevredenheid. Daar doen we het toch voor”, aldus René Makkinga, Hoofd Logistiek bij Wildkamp.
Kijk voor meer informatie over een mogelijke integratie van Dynamics NAV en Slim4 op http://www.slimstock.com/nl/referenties/overzicht/per-erp/microsoft-nav.

Over Slimstock

Slimstock, Europees marktleider in voorraadbeheer met ruim 500 klanten en zo’n 20 vestigingen wereldwijd, vierde dit jaar haar 20-jarig bestaan. “In twintig jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereldmarkt, met klanten in elke sector waar voorraadbeheer een grote rol speelt,” aldus Eric van Dijk, CEO van Slimstock. Het bedrijf, met het hoofdkantoor gevestigd in Deventer, mag grote namen als Rituals en AkzoNobel tot haar klanten rekenen, maar implementeert Slim4 daarnaast ook regelmatig bij kleinere bedrijven als speciaalzaken en lokale groothandels. www.slimstock.com

Neem voor meer informatie over Slimstock contact op met Eric van Dijk via e.vandijk@slimstock.com of +31 570 638400.

Tekenen -contract -slimstock