Lead Generation

Behalve budget (Marketing Quattro's) en diensten om de efficiëntie en effectiviteit van uw marketing en leadgeneratie te verbeteren bieden we u ook directe leadgeneratie aan.

Veel partners hebben het lastig om de juiste middelen te vinden (tijd, budget en mensen) om effectief zelf marketing- en salesleads te genereren. Daarom hebben we diverse activiteiten opgezet die dat namens u doen. Alles wat u hoeft te doen is u aansluiten bij dit initiatief!

ERP Central (Verenigd Koninkrijk)

ERP-central

In het Verenigd Koninkrijk hebben we begin 2013 de website ERPCentral gelanceerd. Deze site en de bijbehorende e-mail- en social marketing-activiteiten positioneren ons als 'thought leader' op het gebied van ERP en zorgen voor een steeds groter wordende stroom leads. Onze partners ondersteunen de inhoud van de website en dragen hieraan bij, wat hen leads oplevert via inbound-aanvragen die via de site worden gedaan. Als er een aanvraag wordt gedaan, beheren we het communicatieproces met de potentiële klant, om de eisen te bepalen, de relatie te 'voeden' en vervolgens te zorgen voor conversie als ze klaar zijn voor een gesprek met een partner.

QBSelect (Nederland)

QBS group en het Nederlands Kenniscentrum (NKC) hebben de handen ineengeslagen en streven ernaar een ‘perfect match’ te maken tussen potentiële klanten en onze partners. Doel hierbij is het ontwikkelen van echte verkoopkansen, gebaseerd op de perfecte match. Door goede afspraken tussen QBS group en het NKC kunnen we dit programma aanbieden tegen een aantrekkelijk collectief tarief. Daarbij kan de besparing op de deelnamefee - afhankelijk van het SLA - oplopen tot wel 45%! Daarnaast hoeft u niet vooraf te investeren in een leadbundel. Alleen de ontvangen dossiers worden in rekening gebracht.